EGOD’da ikinci Mehmet Torun dönemi

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Olağan Genel Kurulu’nda mevcut yönetim kurulu başkanı Mehmet Torun, yeniden seçilerek güven tazeledi. İkinci dönem için vize alan Mehmet Torun, “EGOD otomotiv sektörünün sesi olmaya devam..

EGOD’da ikinci Mehmet Torun dönemi
Yayınlanma: Güncelleme: 75 views

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Olağan Genel Kurulu’nda mevcut yönetim kurulu başkanı Mehmet Torun, yeniden seçilerek güven tazeledi. İkinci dönem için vize alan Mehmet Torun, “EGOD otomotiv sektörünün sesi olmaya devam edecek, bunun için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Bornova Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılan genel kurulun divan başkanlığını İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz yaparken, genel kurula önceki dönem EGOD başkanlarından olan Bornova Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Mustafa İduğ, İsmail Kazcıoğlu, Mustafa Akkalay ve EGOD üyeleri katıldı. Yönetim kurulu faaliyetlerinin ibra edilmesi sonrasında tek liste olarak seçime giren Mehmet Torun, genel kurulun tüm oyunu alarak ikinci dönem için vize aldı.

Seçimden sonra bir konuşma yapan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, EGOD olarak birinci döneminde yürüttükleri faaliyetlerin üzerinde bir performansla yeni dönemde çalışacaklarını söyledi. Yeni yönetimde Başkanvekili olarak Deniz Özçakırlar’ı belirlediklerini ifade eden EGOD Başkanı Torun, “Bize gösterilen bu güvene layık olmak için çalışacağız. Türkiye olarak zorlu bir süreçten geçerken otomotiv gibi son derece önemli bir sektörün sorunlarını, problemlerini ve beklentilerini merkezi ve yerel idarelere ulaştırma noktasında birçok faaliyet yürüteceğiz” diye konuştu.

EGOD 2024-2027 Yönetim Kurulu
Mehmet Torun Başkan
Deniz Özçakırlar Başkan Vekili
Erkan Uz Başkan Yardımcısı
Ertuğ Akkalay Başkan Yardımcısı
Berk Altınkeser Genel Sekreter

Erdem Gülüş Sayman
Fatih Odabaşılar Üye
Ramazan Bektaş Üye
Serkan Terece Üye
Tahsin Yüksel Üye
Nilsu Kalkan Üye
Sevgi Algan Üye
İlker Alkız Üye
Ahmet Namık Kutlu Üye
Oğulcan Aktaş Üye

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.